Home » Overnachten

Overnachten


Tijdens uw bezoek aan Belgrado heeft u voor het kiezen van een slaapplaatst divese mogelijkheden. Het hangt vaak af van de persoonlijke voorkeur van de bezoeker van welk soort accomedatie hij of zij gebruik wil maken. Natuurlijk zijn er wel prijsverschillen afhankelijk van de gekozen slaapplek.

In Belgrado zijn backpackers accomodaties waar u voor weinig geld kunt overnachten. U slaapt dan wel vaak met meerdere mensen op een kamer. Als dan niet op een stapelbed. Toilet en badkamer deelt u vaak met meerdere mensen. Dit kan dus wel eens tot wachtrijen leidden in de wat grotere backpackers slaapplaatsen.

Ook kunt u in Belgrado overnachten in zogenaamde B & B,s. (Bed and Breakfast) U slaapt dan bij inwoners van Belgrado waar u in een slaapkamer verblijft vaak met eigen toilet en badkamer. In de morgen krijgt u dan een ontbijt geserveerd en daarna kunt u weer doorgaan met het bezichtigen van de stad. B & B,s zijn er nog niet zo heel veel maar zij zijn wel degelijk te vinden in Belgrado.

Ook op het gebied van hotels is er voldoende te vinden in Belgrado. Van eenvoudig tot luxe. Voor ieders budget is er wel een bijpassend hotel te vinden. Ook in het hartje van de stad kunt u nog een redelijk scherp geprijsd hotel boeken. Voor echte luxe hotels betaald u uiteraard ook een bijpassend tarief.