Home » Nachtleven

Nachtleven

De grote steden in veel oostblok landen hebben de reputatie dat ze een uitstekend nachtleven hebben, Belgrado is hierin de overtreffende trap. Er is een groot aanbod van clubs en elke maand komen hier weer nieuwe clubs en discotheken bij. Veelal zijn de clubs de hele nacht open.  Waarmee onderscheidt Belgrado zich van andere grote steden in het oostblok ? Langs de oevers van de Sava en de Donau zijn er diverse clubs en discotheken, deze liggen op de rivier, dit geeft een extra dimensie aan een avondje uit. Ook zijn er diverse cafe's welke in kelders zijn gevestigd, ook dit heeft natuurlijk zijn eigen sfeer.

Het zijn ook niet alleen de mensen uit Belgrado en omstreken zelf die een avondje stappen gaan. In de weekenden komen er veel mensen over uit omringende landen als bijvoorbeeld Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Slovenië. Daarnaast is er ook een stijgend aantal mensen wat de trip over maakt vanuit West-Europa, ze gaan dan een nacht helemaal los en vliegen de volgende dag weer terug.  
Uitgaan in Belgrado heeft de reputatie dat de sfeer goed is, de drank goedkoop en dat er veel vrouwelijk schoon rondloopt. Dit alles maakt Belgrado tot een ideaale "party" hotspot.

Maak een Gratis Website met JouwWeb